Dakopbouw in Haarlem

Wordt uw huis te klein maar is verhuizen geen optie? Sinds de huizenmarkt instabiel is geworden kiezen veel klanten voor een dakopbouw in Haarlem vanwege het extra woonoppervlak.

Als eerste en voornaamste reden neemt u een dakopbouw voor het extra woonoppervlak. U kunt een dakopbouw ook zien als een investering in uw huis. Een dakopbouw verhoogt de waarde van uw huis aanzienlijk

Wij hebben tientallen dakopbouwen in Haarlem en omstreken geplaatst. Wij beschikking  dan ook over een ruime ervaring met betrekking tot het plaatsen van een dakopbouw en kunnen u een groot aantal  referenties opgeven.

Wat komt er kijken bij een dakopbouw?

Allereerst dient een bouwvergunning te worden aangevraagd. Uiteraard dienen wij u hierbij van advies. Vervolgens zal al naar gelang uw wensen door ons een vrijblijvende offerte worden uitgebracht. Uiteraard kan de dakopbouw naar eigen wens worden ingedeeld en worden uitgevoerd. U kunt, afhankelijk van uw budget, kiezen voor een casco-opbouw of voor een algehele afwerking.

Indien u besluit de opdracht aan ons te verstrekken zal, na de door u ontvangen bouwvergunning, in onderling overleg worden aangevangen met de werkzaamheden.

Hoe werken wij tijdens een dakopbouw?

Wij werken met kwalitatief hoge materialen en zorgen voor zo min mogelijk overlast voor de klant. Voor maar ook gedurende het bouwproces is goed onderling overleg van groot belang. Wij staan garant voor uw wensen.

Hoe zit het met onderaannemers?

Wij werken al jarenlang met een vaste groep onderaannemers. Wij  zien onszelf verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteit en zorgen dus dat wij enkel en alleen werken met vaklieden.

Wat kost een dakopbouw in Haarlem?

Wij maken altijd een vrijblijvende offerte, waarbij rekening wordt gehouden met de door u opgegeven wensen. Uit de offerte blijken de kosten van de verbouwing. Of er rekening is gehouden met uw wensen en welke werkzaamheden  zullen worden uitgevoerd.  Indien u meer informatie over de prijs van een opbouw  kunt u altijd contact met ons opnemen via email of telefoonnummer.

Bent u opzoek naar een betrouwbare aannemer voor uw dakopbouw in Haarlem? Neem contact met ons op!

[contact-form-7 id=”259″ title=”Contactformulier 1″]