Project – Dakopbouw Haarlem

Wij van Gebroeders Fictoor vinden het belangrijk dat onze klanten weten hoe wij werken. In het project dakopbouw haarlem beschrijven wij wat er allemaal komt kijken bij het plaatsten van een dakopbouw.

Een extra verdieping!

Een extra verdieping boven op uw bestaande woning is een ideale oplossing als u opzoek bent naar meer ruimte. Een dakopbouw bied de mogelijkheid om van een klein eengezinswoning een groot woonhuis te maken waar u nog jaren van kunt genieten.

Wat komt er allemaal bij kijken?

In het project dakopbouw haarlem laten wij u zien wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van een dakopbouw. Heeft u er last van als de mannen van Gebroeders Fictoor bij u thuis aan de slag gaan?

Werkwijze

Zodra alle tekeningen en vergunningen binnen zijn, kunnen wij van Gebroeders Fictoor aan de slag. Wij zorgen ervoor dat wij al het materiaal dat wij nodig hebben bij ons hebben om te kunnen beginnen. Bij het project dakopbouw Haarlem, hebben wij ervoor gekozen om een steiger te laten plaatsen. Tegen deze steiger plaatsen wij onze lift zodat wij gemakkelijk spullen omhoog kunnen vervoeren. Hierdoor heeft u geen last van bouwvakkers met vieze voeten die door uw huis lopen.

Zodra het hout op het dak ligt, beginnen wij met het maken van het houtskelet van de dakopbouw. Omdat het belangrijk is dat er geen lekkage ontstaat, werken wij zo hard en accuraat mogelijk aan de houtskeletbouw en zorgen wij ervoor dat de dakopbouw zo snel mogelijk -wind en waterdicht is.

Nadat de wanden staan, is het tijd voor de balklaag, boven op de balklaag plaatsen wij vervolgens de dakplaten. Na een dag of 3 begint het project dakopbouw Haarlem eindelijk vorm te krijgen!

Nadat het dak erop zit en we klaar zijn met het isoleren van uw dak, kan de dakdekker het dak beplakken met bitumen. Dit zorgt ervoor dat het dak waterdicht is. Nu is het tijd om de zijkant van de dakopbouw te bekleden met gevelbekleding. Er zijn vele soorten gevelbekleding. Meestal kiest de klant er zelf voor wat voor gevelbekleding hij/zij wilt hebben.

Dat was de buitenkant alweer, nu is het tijd voor de binnenkant! De vloer, het plafond, het kozijn, de trap en de wanden moeten allemaal nog geplaatst worden! Meestal beginnen we met het isoleren van de wanden en het tengelen van het plafond. Nadat vervolgens de elektricien klaar is met leidingen trekken, beginnen we langzaamaan met de wanden dichtmaken.

Nadat de loodgieter de leidingen door de bestaande balklaag heeft gevoerd, beginnen we met het dichtmaken van de vloer. Nu begint het project echt vorm aan te nemen. Ook zal deze week waarschijnlijk de trappenmaker de trap plaatsen! Hierna kunnen beginnen met het plaatsen van de wanden. Hierbij zijn we vaak samen met de klant in overleg om precies aan uw wensen te voldoen.

Het kozijn plaatsen gebeurt vaak nadat de meeste spullen naar boven zijn gehaald, hierdoor blijft het kozijn onbeschadigd en kan de schilder er lekker mee aan de slag! Nu begint het dichtmaken van de wanden en het beplaten ervan met gips of stucplaten. Nadat dit gebeurt is kan de stucadoor aan de slag, we zijn bijna klaar!

Na de stukadoor is het tijd voor de elektricien om alles af te monteren en voor ons als timmermannen om de boel af te timmeren en boel grondig op te ruimen. Het project dakopbouw Haarlem is afgerond!

Het eindresultaat

Dakopbouw Haarlem gemaakt door Gebroeders Fictoor

Bovenstaande Dakopbouw Haarlem is gerealiseert door Gebroeders Fictoor. Uw betrouwbare aannemer in Haarlem.

 

Wilt u ook een dakopbouw laten plaatsen door Gebroeders Fictoor?

[contact-form-7 id=”259″ title=”Contactformulier 1″]