Over Gebroeders Fictoor

Na jarenlang in de bouw te hebben gewerkt als timmerman, besluit Kees Fictoor voor zichzelf te beginnen. In 2003 start hij samen met zijn broer het bedrijf Gebroeders Fictoor op. Met kwaliteit in het achterhoofd en een duidelijk plan in het zicht hebben wij ons opgewerkt tot betrouwbare aannemer in Haarlem.

Door de jarenlange ervaring die wij hebben als aannemer, kunnen wij als aannemer in Haarlem, u precies uitleggen waar u op moet letten tijdens het plannen van een verbouwing.

Kees Fictoor

Kees Fictoor

Aannemer

Kees Fictoor Sr.
Aannemer
Regelt organisatie + uitvoering

Kees Fictoor

Kees Fictoor

Timmerman

Kees Fictoor jr.
Niveau 3 Timmerman
Studeert Hogere bouwkunde in Arnhem

Voor iedereen

Met meer dan 25 jaar ervaring met betrekken tot verbouwing, zijn wij een uitstekende aannemer in Haarlem. Wij denken met de klanten mee en ook met uw budget. Door onze ervaring met zowel grote als kleine verbouwingen hebben wij voor elk budget een passende verbouwing.

Bouwvergunning?

Wij zijn de aannemer in Haarlem die een totaal pakket aanbiedt. Vaak heeft u als particulier voor een verbouwing een vergunning nodig. Hierbij komen dingen als bouwtekeningen en constructie berekeningen ook om de hoek kijken. Wij snappen dat het voor u als particulier misschien allemaal wat onduidelijk is wat wel of niet mag. Daarom helpen wij van Gebroeders Fictoor u met ons advies. Wij kennen de regels van het bouwen en verbouwen, hierdoor wordt de vergunnings-aanvraag snel en goed behandeld. Wij geven advies zodat u ook zelf aan de slag kunt met uw aanvragen. Kortom, een aannemer die met u mee denkt!

Openingstijden

Maandag 7:00 – 16:00
Dinsdag 7:00 – 16:00
Woensdag 7:00 – 16:00
Donderdag 7:00 – 16:00
Vrijdag 7:00 – 16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

KvK Nummer 34313612

Neem contact met ons op via onderstaand formulier;
[contact-form-7 id=”259″ title=”Contactformulier 1″]