Kozijnen vervangen

Door de weersomstandigheden waaraan kozijnen dagelijks blootstaan kunnen zij op de duur aan vervanging toe zijn. Bij  ons bent u aan het goede adres voor het vervangen van uw kozijn(en).

Wat komt er kijken bij het vervangen van een kozijn?

Allereerst worden door ons de maten van het nieuw te plaatsen kozijn ter plaatse opgenomen en kunt u ons uw wensen kenbaar maken. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Besluit u de opdracht bij ons te plaatsen dan wordt de maatvoering door ons doorgegeven aan onze kozijnenfabrikant. Dit kunnen zowel houten kozijnen betreffen, doch ook kozijnen van kunststof. Onze kozijnenleveranciers staan garant voor het leveren van hoge kwaliteitskozijnen.

Hoe werken wij tijdens het vervangen van uw kozijn?

De levertijd van een kozijn bedraagt circa zes tot acht weken. Zodra het kozijn door de leverancier kan worden geleverd wordt door ons met u een afspraak gemaakt tot plaatsing.

Het oude kozijn wordt door ons verwijderd en afgevoerd, waarna het nieuwe kozijn, compleet met aftimmering wordt geplaatst. Standaard wordt door ons HR++ Isolatieglas geplaatst. Uiteraard is het mogelijk ander isolatieglas te laten plaatsen.

Wat kost het om een kozijn te laten vervangen door Gebroeders Fictoor?

Wij maken altijd een vrijblijvende offerte op, zodat  u meteen duidelijk is wat de kosten bedragen en of er rekening is gehouden met uw wensen. Indien  u meer informatie wenst omtrent het vervangen van uw kozijn(en)  kunt u altijd contact met ons opnemen via email of telefoonnummer.

[contact-form-7 id=”259″ title=”Contactformulier 1″]