Dakkapel

Van uw kleine zolder een grotere kamer  maken? Dit kan worden gerealiseerd door het plaatsen van een  dakkapel. Een dakkapel zorgt voor een enorme hoeveelheid lichtinval in uw kamer en meer leefruimte. Een donkere zolder kan hierdoor een mooie werk- of slaapkamer worden. U kunt een dakkapel tevens zien als een investering in uw huis. Een dakkapel  verhoogt namelijk de waarde van uw huis en uw woonplezier!

Wij als aannemer hebben tientallen dakkapellen in Haarlem en omstreken geplaatst en weten wat de klant wilt. Voor vakmanschap en degelijkheid is Gebroeders Fictoor uw aannemer.

Wat komt er kijken bij het plaatsen van een dakkapel?

Voor sommige dakkapellen zijn vergunningen nodig. Sommige dakkapellen kunnen vergunningsvrij worden geplaatst. Dit wordt ter plekke door de aannemer beoordeeld.

Wij maken de dakkapellen  traditioneel en  werken niet met prefab dakkapellen. Dit heeft als voordeel  dat de dakkapel op een wijze wordt gemaakt welke bij uw woning past en perfect aansluit op het dak. De constructie wordt door middel van houten balken opgezet waarbij de zijwangen worden bekleed met Trespa of Keralit. Het dak bedekken we standaard met bitumen (dakleer). Doordat wij de dakkapellen op traditionele wijze plaatsen zijn verschillende maten en diverse soorten dakkapellen mogelijk.

Wanneer u besluit bij ons een vrijblijvende offerte op te vragen maken wij met u een afspraak om tijdens een persoonlijk gesprek uw eventuele vragen door te nemen en de situatie ter plekke te bezien. Vervolgens wordt door ons een vrijblijvende offerte opgemaakt. Indien u achteraf nog vragen heeft over de door  ons verstrekte offerte zal eventueel een vervolggesprek kunnen plaats vinden.

Hoe zit het met onderaannemers?

Wij werken al jarenlang met een vaste groep onderaannemers. Wij  zien onszelf verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteit en zorgen dus dat wij enkel en alleen werken met vaklieden.

Wat kost het om een dakkapel te laten plaatsen door Gebroeders Fictoor?

Wij maken altijd een vrijblijvende offerte voor u op, waarbij uw wensen in acht worden genomen. De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen zaken als materiaalkeuze, afmetingen van de dakkapel, ramen en eventuele extra’s een rol. Deze extra’s kunnen bijvoorbeeld zijn: ventilatieroosters, een pannendak, horren, e.d.  Natuurlijk is dit allemaal afhankelijk van uw wensen.  Als u meer informatie over de prijs van een dakkapel wilt kunt u altijd contact met ons opnemen via email of telefoonnummer.

[contact-form-7 id=”259″ title=”Contactformulier 1″]