Badkamer verbouwing

De badkamer, een heerlijke ruimte in uw huis. Bent u ook toe aan een frisse nieuwe look voor uw badkamer waar u heerlijk kunt genieten. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Wat komt er allemaal kijken bij een badkamer verbouwing?

U weet als klant natuurlijk niet altijd goed wat er allemaal bij een verbouwing van de badkamer komt kijken.  Wij als aannemer zorgen daarom voor een goed verbouwingsplan en een op maat gemaakte offerte.

Het is belangrijk dat u tijdens de verbouwing van uw badkamer zolang mogelijk gebruik kan blijven maken  van de basisvoorzieningen zoals gas, licht en water. Uiteraard houden wij hier rekening mee want we weten hoe belangrijk het is dat u zo min mogelijk overlast ondervindt van uw badkamerverbouwing. Ons streven is dan ook dat u tijdens de verbouwing zolang mogelijk gebruik kan blijven maken van voormelde voorzieningen, maar ook dat u ook zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Hoe werken wij tijdens een badkamer verbouwing?

Bij een badkamer verbouwing is goed overleg met de klant en de aannemer belangrijk. Punten als stopcontacten, lichtpunten en plaatsen van het sanitair wordt allemaal tot in detail uitgewerkt, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de klant.  Goede communicatie onderling en het leveren van kwaliteit en degelijk werk staan bij ons in hoog in het vaandel.

Hoe zit het met onderaannemers?

Wij werken al jarenlang met een vaste groep onderaannemers. Wij  zien onszelf verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteit en zorgen dus dat wij enkel en alleen werken met vaklieden.

Wat kost een badkamer verbouwing bij Gebroeders Fictoor?

Wij maken altijd een vrijblijvende offerte, waarbij rekening wordt gehouden met de door u opgegeven wensen. Uit de offerte blijken de kosten van de verbouwing. Of er rekening is gehouden met uw wensen en welke werkzaamheden  zullen worden uitgevoerd. Indien u meer informatie over de prijs van een badkamer verbouwing  wilt kunt U altijd contact met ons opnemen via email of telefoonnummer.

[contact-form-7 id=”259″ title=”Contactformulier 1″]