Interne verbouwing

U wilt natuurlijk dat uw huis er mooi en strak uitziet. Veel mensen kiezen daarom tegenwoordig voor een interne verbouwing. Bij een interne verbouwing wordt er door ons altijd in overleg met de klant gewerkt. De situatie wordt door ons ter plekke opgenomen. U geeft uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een vrijblijvende offerte.

Wat komt er kijken bij een interne verbouwing?

Wat kun van ons verwachten tijdens de verbouwing?  Wij zorgen tijdens de verbouwing dat u zo min mogelijk overlast ondervindt. Er wordt rekening gehouden met uw wensen maar zeker ook met  uw woongenot. Wij zorgen dat de interne verbouwing snel en vakkundig wordt uitgevoerd en dat u zo lang mogelijk gebruik kan blijven houden,  en zo snel mogelijk weer gebruik kan maken, van de primaire levensvoorzieningen zoals gas, licht en water.

Hoe werken wij tijdens een interne verbouwing?

Wij vinden het belangrijk dat u als klant uw wensen voorafgaande aan de verbouwing, maar zeker ook tijdens de verbouwing, tot uiting kan brengen. De werkzaamheden worden door ons in onderling overleg met u uitgevoerd. Overleg tussen klant en aannemer wordt door ons als zeer belangrijk ervaren. U  wilt tenslotte dat de werkzaamheden conform uw wensen  en naar tevredenheid worden uitgevoerd. Wij  willen dat u als klant tevreden bent.

Hoe zit het met onderaannemers?

Wij werken al jarenlang met een vaste groep onderaannemers. Wij   zien onszelf verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteit en zorgen dus dat wij enkel en alleen werken met vaklieden.

Wat kost een interne verbouwing bij Gebroeders Fictoor?

Wij maken altijd een vrijblijvende offerte, waarbij rekening wordt gehouden met de door u opgegeven wensen. Uit de offerte blijken de kosten van de verbouwing, of er rekening is gehouden met uw wensen en welke werkzaamheden er zullen worden uitgevoerd.  Indien u meer informatie over de prijs van een interne verbouwing  wilt kunt U altijd contact met ons opnemen via email of telefoonnummer.

[contact-form-7 id=”259″ title=”Contactformulier 1″]