Aanbouw

Nu de huizenmarkt instabiel is kiezen veel mensen ervoor om in hun huidige woning te blijven wonen en deze uit te breiden door middel van een aanbouw c.q. uitbouw. Hierdoor ontstaat een groter  woonoppervlakte. Ook de waarde van uw woning stijgt door het plaatsen van een aanbouw c.q. uitbouw.

Bent u  geinteresseerd in een aanbouw c.q. uitbouw dan bent u bij ons aan het goede adres.  Gebroeders Fictoor is al jaren de aannemer in Haarlem die de verbouwplannen van zijn klanten realiseert.

Wat kom er kijken bij een aanbouw?

Bij het plaatsen van een aanbouw streven wij er naar de doorbraak  van de aanbouw naar het bestaande gedeelte,  zo laat mogelijk in het proces uit te voeren. Hierdoor trachten wij de overlast  tijdens het bouwproces zo veel mogelijk voor de klant te beperken.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om het gebruik van gas licht en water te kunnen behouden. Wij zorgen daarom dat u ten alle tijden gebruik kunt blijven maken van deze behoeften.

Hoe werken wij tijdens een aanbouw?

Wij vinden het belangrijk dat u als klant uw wensen voorafgaande aan de verbouwing, maar zeker ook tijdens de verbouwing, tot uiting kan brengen. De werkzaamheden worden door ons in onderling overleg met u uitgevoerd. Overleg tussen klant en aannemer wordt door ons als zeer belangrijk ervaren. U  wilt tenslotte dat de werkzaamheden conform uw wensen  en naar tevredenheid worden uitgevoerd. Wij  willen dat u als klant tevreden bent

Hoe zit het met onderaannemers?

Wij werken al jarenlang met een vaste groep onderaannemers. Wij  zien onszelf verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteit en zorgen dus dat wij enkel en alleen werken met vaklieden.

Wat kost een aanbouw bij Gebroeders Fictoor?

Wij maken altijd een vrijblijvende offerte van het te maken werk. Voor u zijn de kosten dan inzichtelijk.U kunt zien of er rekening is gehouden met de door u opgegeven wensen en welke werkzaamheden voor de opgegeven kosten zullen worden uitgevoerd.  Indien u meer informatie over de prijs van een aanbouw c.q. uitbouw kunt u altijd contact met ons opnemen via email of telefoonnummer.

[contact-form-7 id=”259″ title=”Contactformulier 1″]